Je leven lang bijleren? Dat is het mooiste dat er is. Het is nooit te laat voor die carrièreswitch, dat extra certificaat, diploma of die nieuwe hobby.

Wil jij je talenten ontdekken? Zelfstandiger worden of bijleren, bijvoorbeeld over computers? Je diploma halen of starten aan een nieuwe uitdaging?

Dankzij het volwassenenonderwijs kan jij er 100% voor gaan, ook als je van nul af aan moet beginnen.Vind een opleiding via het Opleidingskompas

Jezelf bijscholen, daar staat geen leeftijd op. Of je nu een nieuw hoofdstuk start of er een wil afsluiten, er is altijd een cursus die bij je past.

Van een kantoorjob naar een echte stiel, of andersom? Alles is mogelijk in het volwassenenonderwijs. Een nieuw (deel)certificaat staat ook goed op je CV als je wil doorgroeien in je job. Of je het nu voor je werk doet, of voor jezelf, jij spreekt straks vloeiend die extra taal of je houdt er een nieuwe hobby aan over.

Dankzij het volwassenenonderwijs kan jij er 100% voor gaan, ook als je van nul af aan moet beginnen.

Het volwassenenonderwijs biedt opleidingen en modules aan op maat van iedereen. Jong, oud. Iets bijleren of van nul starten. Er is altijd een reden om bij te leren.

Les volgen in een Ligo-CBE of in een CVO? Eén module volgen of een volledige opleiding? Of op zoek naar een andere opleiding? Vind de informatie over het volwassenenonderwijs.

Over het volwassenenonderwijs | Vlaanderen.beEen diploma secundair onderwijs halen in het (vlaanderen.be)