De Mens in de Managing Coach  door  Stefan Sauer

Een introspectieve tocht langs nieuwe leiderschapspaden

Coachend leiderschap leren vanuit jezelf

  • WIE BEN IK ALS LEIDER VANDAAG ECHT?
  • WAT IS HET EFFECT VAN MIJN GEDRAG OP ANDEREN?
  • WELKE SOORT LEIDER WIL IK NOG WORDEN?
  • WAT ZOU VERANDEREN MIJ EN MIJN OMGEVING OPLEVEREN?

Over coachend leiderschap raken we niet uitgepraat. Emotionele ruimte en kwetsbaarheid zijn sleutelbegrippen in dat soot leiderschap. Toch blijken leiders op de werkvloer vaak heel verschillend van wat ze zichzelf toeschrijven. Als leider heb je een enorme impact op de cultuur van je organisatie en het welzijn van je medewerkers. Laat coachend leiderschap nu ook net dé leiderschapsstijl zijn om zelf gelukkig en succesvol de snel veranderende wereld aan te pakken.

De Mens in de Managing Coach | Uitgeverij Lannoo