Ben je jammer genoeg tijdelijk werkloos door de coronacrisis? Gebruik de vrijgekomen tijd om je gratis bij te scholen, stil te staan bij je loopbaan of tijdelijk aan de slag te gaan. Ontdek ons aanbod.

Nu je thuis zit, is het het ideale moment om je competenties bij te schaven. We hebben voor elk wat wils. Van onderhoudsmecanicien tot kok of graficus.
Wat hebben we je te bieden?

Interesse? Bekijk zeker eens onze populaire opleidingen per sector.

Sta stil bij je loopbaan

Sta je even op non-actief, dan heb je de ruimte om afstand te nemen van je huidige job en na te denken over je loopbaan. Wat wil en kan ik? Welke jobs passen bij me? En wat zijn de mogelijkheden op de arbeidsmarkt?

Wat hebben we je te bieden?

Ga tijdelijk aan de slag

Zin om van een andere job te proeven? Dit is je kans! Zoek een tijdelijke job bij een andere werkgever of spring bij als vrijwilliger.

Wat hebben we je te bieden?

  • Meer dan 10.000 tijdelijke jobs. Breng je uitbetalingsinstelling (hulpkas) op de hoogte van je tijdelijke job. Je kan dit doen via dit RVA-formulier. Op de dagen dat je tijdelijk werkt, krijg je geen uitkering.
  • Ruim 2.500 vrijwilligersjobs. Ben je tijdelijk werkloos, dan kan je als vrijwilliger aan de slag met behoud van je uitkering. Voorwaarde is wel dat je dit vooraf meldt aan RVA. Ga je aan de slag in de zorgsector, het onderwijs of een vaccinatiecentrum, dan hoef je dit niet te melden.